Παρασκευή 20 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ
Θα φορέσουν τη μάσκα των ειρηνοποιών!!!

Με τη συμμετοχή εν ενεργεία πρωθυπουργών όπως ο Βρετανός Τόνι Μπλερ, θα συνεδριάσει στην Αθήνα η «σοσιαλιστική διεθνής» για να ασχοληθεί με θέματα όπως η παγκόσμια φτώχεια και η ειρήνη!

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων χτες ο γενικός γραμματέας της «σοσιαλιστικής διεθνούς», Λουίς Αγιάλα που συναντήθηκε με τον Γ. Παπανδρέου στη Χαριλάου Τρικούπη. Οπως είναι γνωστό, ο Γ. Παπανδρέου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την εκλογή του προέδρου που θα γίνει στις 30 Γενάρη.

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, θα συμμετέχουν πρόεδροι «σοσιαλδημοκρατικών» και «σοσιαλιστικών» κομμάτων, πολλοί εκ των οποίων είναι και πρωθυπουργοί των χωρών τους, θα επιχειρηθεί να εμφανιστεί η «σοσιαλδημοκρατία» σαν η «προοδευτική» πρόταση διακυβέρνησης. Πρωθυπουργοί χωρών οι οποίοι ασκούν μια σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική, συμμετέχουν ενεργά σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις θα παρευρεθούν στη χώρα μας, όπως ισχυρίστηκε ο Λ. Αγιάλα και θα μιλήσουν για «την ειρήνη, τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη στον κόσμο, το πώς θα υπερνικήσουμε τη φτώχεια». Θα συζητήσουν «για τα Βαλκάνια και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ