Τετάρτη 3 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για τα 60χρονα του ΔΣΕ

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ - Παράρτημα Περιστερίου, διοργανώνουν, αύριο Τετάρτη 3 Μάη 2006 και ώρα 7 μ.μ., στο Θέατρο Πολιτών στο Περιστέρι (Μπουρνάζι - Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας), εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ).

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετίσουν οι Θ. Αυγέρος, πρόεδρος του Παραρτήματος Περιστερίου του Συλλόγου και ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, αξιωματικός του ΔΣΕ.

Τα Τομεακά Συμβούλια Δυτικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, θα κάνουν προσυγκέντρωση στις 6 μ.μ. στην πλατεία Μπουρναζίου, απ' όπου, με πορεία, θα πάνε στο χώρο της εκδήλωσης.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων από τον εμφύλιο πόλεμο και τις μάχες του ΔΣΕ που θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 7 Μάη. Την εκδήλωση θα καλύψει μουσικά ο Στέφανος Ψαραδάκος και το συγκρότημά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ