Πέμπτη 4 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Χαμηλώνουν τους τόνους στα εσωκομματικά

Να χαμηλώσει τους τόνους της εσωκομματικές αντιπαράθεσης, που ξέσπασε μετά τη φραστική αντιπαράθεση του Θ. Πάγκαλου με τον Ευαγ. Βενιζέλο, επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπεύθυνη πολιτική», αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί ονομαστικά στα δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, χτες και μετά τις προχτεσινές δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου για «ψώνια», «αριβίστες» και «τσογλαναρία» που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και την άμεση αντίδραση του Ευαγ. Βενιζέλου που θεώρησε ότι «φωτογραφίζεται» από τον Θ. Πάγκαλο και έσπευσε να τον θέσει σε πολιτική αποστρατεία, τα δυο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκαν και συζήτησαν σε εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για την επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος...

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των συντονιστών που υποστήριζε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει κάθε μέρα να αντιπαραθέτει τη δική του υπεύθυνη πολιτική και τις προτάσεις του, να αναδεικνύει τις πολιτικές του διαφορές με τη ΝΔ και να δίνει ελπίδα στον ελληνικό λαό».

Μετά λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις που προκάλεσαν εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο Θ. Πάγκαλος, υποστήριξε χτες ότι δεν εννοούσε τον Ευαγ. Βενιζέλο ούτε κάποιο «κεντρικό πολιτικό στέλεχος» του ΠΑΣΟΚ όταν προχωρούσε στους χαρακτηρισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ