Παρασκευή 2 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραβρέθηκαν

Στο άνοιγμα των εργασιών του 7ου Συνεδρίου παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΚΕ του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης και πολυμελής αντιπροσωπεία από το ΠΓ και την ΚΕ του ΚΚΕ.

Παραβρέθηκαν παλαίμαχα στελέχη και βετεράνοι του Κόμματος μεταξύ των οποίων ο Ν. Καλούδης, η Λ. Λογαρά, ο Στρ. Τσαμπής, ο Ν. Κεπέσης, ο Π. Υφαντής, ο Χρ. Λογαράς. Επίσης οι: Φ. Τσέκερης γραμματέας της ΠΕΑΕΑ, ο Γρ. Φώτου από την Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων, η Φρ. Κοτορού μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΦΕ, ο Τ. Παπανικολάου, η Ελ. Μωραϊτου από την ΠΕΑΦΕ και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών,η Κ.Μάτσα απο το 18 Ανω, ο Α. Αναστασίου, η Χρ. Γκόγκογλου, ο Α. Γιαννίδης, ο Β. Γεωργίου, η Μ. Ράπτη, ο Ν. Τερζόγλου, η Μπ. Αμπατιέλου, ο Μ. Κασιούρας πρόεδρος ΠΕΑΤΑΒ, η Μ. Δημητριάδου διευθύντρια χορωδίας της Εθνικής Αντίστασης και ΠΕΑΦΕ, η Γ. Καλτσίκη, ο Θ. Κορήνης, ο Χρ. Τσιντζιλώνης, η Α. Καλούδη, ο Χρ. Καλούδης, ο Γ. Τσούτσιγκας, ο Δ. Κηπουρός, η Ι. Μπότσα, η Β. Βαρθολομαίου, η Κ. Ζαχαράτου και η Φαλίτσα Ρίτσου.

Ο γραμματέας του Ελληνοκουβανικού Συλλόγου Φιλίας Κ. Τουμασάτος, ο 1ος γραμματέας της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας Τσεν Τσεσί και ο Οσβάλτο Κοβάτσο, γραμματέας της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας.

Από το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα παραβρέθηκαν:Ο Γ.Μαυρικος γγ της ΓΣΕΕ, ο Θ. Σταματόπουλος από την ΠΕΜΕΝ, ο Δ. Αγκαβανάκης, αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ, ο Α. Ζαζόπουλος, πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων,ο Ι. Πουντίδης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, ο Β. Σκουράκης, ο Κ. Φάκαρος γραμματέας του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, ο Π. Σύριγγας μέλος της ΚΟΝ, ο Δ. Βανδώρος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθηνών, ο Τ. Μαυροδόγλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σ. Ραφτόπουλος, μέλος της Διοίκησης Ομοσπονδίας Εργατών ΟΣΕ, ο Τ. Κλαδής μέλος του ΔΣ ΟΜΕ/ΟΤΕ, ο Χρ. Τριάντης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΤΕΒΕ, ο Αντ. Ντρέκος πρόεδρος της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ, η Χρ. Τσεντούρου, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού, Κλωστοϋφαντουργίας, Δέρματος, ο Χρ. Κατσιώτης γραμματέας της Ομοσπονδίας Τουρισμού, ο Γ. Κρίκας μέλος ΔΣ ΟΜΕ/ΟΤΕ, ο Δ. Σταματελάτος, στέλεχος ΔΕΕ.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παραβρέθηκαν: Ο Ν. Παξιμαδάς, επίτιμος δήμαρχος Πετρούπολης, ο Π. Βακαλόπουλος, δήμαρχος Ταύρου, ο Π. Βαγιάννης, πρόεδρος ΔΣ Ταύρου, ο Π. Μακρής επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής, ο Δ. Νικολαϊδης, επίτιμος δήμαρχος Βύρωνα, ο Χ. Σκαμάκης δήμαρχος Λυκόβρυσης, ο Κ. Κορτζίδης, δήμαρχος Ελληνικού.

Επίσης, παραβρέθηκαν οι καλλιτέχνες: Ο Ν. Καραγιώργης, μέλος του ΔΣ Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο Β. Λιόγκαρης, η Ι. Καρατζαφέρη, ο Γ. Καλατζόπουλος, η Μ. Καλατζοπούλου, ο Ν. Αντωνάκος, η Τ. Κολοζώφ, ο Λ. Χαλκιάς, η Α. Φόνσου.

Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Κινήματος κατά των Ναρκωτικών και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων, ο γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Θ. Παφίλης, εκπρόσωπος από την ΟΓΕ, η Π. Δαράκη, ακαδημαϊκός, ο αντιστασιακός δημοσιογράφος Ν. Καραντηνός, από την νεολαία ΠΑΣΟΚ ο Κ. Στρατικόπουλος και ο Γ. Στρατιώτης από τη νεολαία ΔΗΚΚΙ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παραβρέθηκαν(1997-05-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ