Πέμπτη 29 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εγκύκλιος για την Περιφέρεια

Διευκρινιστική εγκύκλιο για την κατανομή του προσωπικού του δημόσιου τομέα μετά την ψήφιση του νόμου για την οργάνωση και στελέχωση της Περιφέρειας, απέστειλε χτες ο υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τ. Μαντέλης προς τις διευθύνσεις των δημοσίων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι οργανικές θέσεις του πάσης φύσεως προσωπικού των υπουργείων, που είναι κατανεμημένες στις Περιφέρειες, μεταφέρονται και αποτελούν στο εξής θέσεις των Περιφερειών. Στις περιπτώσεις που δεν έχουν κατανεμηθεί θέσεις στις Περιφέρειες συνολικά ή ανά Περιφέρεια, ή οι κατανεμημένες θέσεις είναι λιγότερες από το προσωπικό που υπηρετεί σ' αυτές, μεταφέρονται σε κάθε Περιφέρεια οι θέσεις του προσωπικού που υπηρετεί την 27/2/1997. Οι θέσεις αυτές, διευκρινίζεται στην εγκύκλιο, δε θα περιληφθούν, όπως είναι ευνόητο, στους υπό κατάρτιση οργανισμούς των υπουργείων.

Στη βάση των παραπάνω, ο υφυπουργός ζητά από τις υπηρεσίες να του γνωστοποιήσουν διάφορα στοιχεία, όπως τις οργανικές θέσεις των υπουργείων που είναι κατανεμημένες στην Περιφέρεια ανά κλάδο και ειδικότητα, αν έχει γίνει κατανομή θέσεων στις Περιφέρειες κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ