Πέμπτη 29 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλύπτει τον Γ. Παπανδρέου ο πρωθυπουργός

Δήλωση του βουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου, σχετικά με την "καλλιέργεια" της κάνναβης και την άρνηση του πρωθυπουργού να πάρει θέση επί του θέματος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας έκανε την εξής δήλωση:

"Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, σχετικά με τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας και χρήσης "χασίς", είχαν εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στην κοινή γνώμη και δημιούργησαν μείζον πολιτικό ζήτημα, μια και αυτές οι απόψεις αναπτύσσονται από στέλεχος της κυβέρνησης και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν απλώς "προσωπικές απόψεις".

Γι' αυτό κατέθεσα Επίκαιρη Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, για να υπάρξει από τα πλέον επίσημα χείλη σαφής και κατηγορηματική απόρριψη αυτών των απόψεων και αποδοκιμασία τέτοιων πρακτικών, ειδικότερα όταν αυτές ασκούνται από κυβερνητικά στελέχη.

Η άρνηση όμως του πρωθυπουργού να απαντήσει στην Ερώτησή μου δείχνει, τουλάχιστον, απροθυμία μιας καθαρής τοποθέτησης στο όλο ζήτημα και γενικότερα στο κρίσιμο θέμα των ναρκωτικών και αντικειμενικά οδηγεί στην κάλυψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ