Τρίτη 3 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστικός αντίλογος των συνταξιούχων

Αύριο η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώρα 10 πμ

Με έξι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε μεγάλες πόλεις απαντά η μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων στην πρόσκληση της κυβέρνησης για την επίσημη έναρξη του "κοινωνικού διαλόγου" για το ασφαλιστικό.

Αύριο θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώρα 10 πμ, και θα πάρουν μέρος οι συνταξιούχοι της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Την απόφαση πήρε η τοπική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, η οποία αποτελείται από τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΟΥ - ΕΠΙΚ. ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΝΑΤ - ΤΑΥΣΟ - ΟΣΕ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" - ΟΣΕ ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ - ΟΑΣΘ -ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ - ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΣ -ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΝΑΟΥΣΑΣ - ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.

  • Τη Δευτέρα, 9.6.1997, θα γίνει συγκέντρωση των συνταξιούχων της Ηπείρου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, ώρα 10 πμ.
  • Την Τρίτη, 10.6.1997 θα γίνει στην Πάτρα η συγκέντρωση των συνταξιούχων της Πελοποννήσου και του Αγρινίου. Η συγκέντρωση θα γίνει σε ανοιχτό χώρο που θα ανακοινωθεί.
  • Στις 11.6.1997 θα γίνει παγκρήτια συγκέντρωση στο Ηράκλειο.
  • Στις 12.6.1997 πανθεσσαλική συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Λάρισα.

Αναμένεται να αποφασιστεί μια ακόμα συγκέντρωση των συνταξιούχων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για τη συγκέντρωση αυτή θα συνέλθουν και θα αποφασίσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

Οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και ΤΣΑ καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις περιφερειακές κινητοποιήσεις, ενώ έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής των Σωματείων της Αθήνας στις 12.6.1997. Για την προετοιμασία της συμμετοχής τους στην κινητοποίηση των Σωματείων της Αθήνας, οι συνταξιουχικές οργανώσεις του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ και του ΤΣΑ απ' την Αθήνα και τον Πειραιά οργανώνουν σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία της Ενωσης Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθηνών, Σωκράτους 23, 4ος όροφος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ