Τρίτη 3 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΣ - ΟΑΣΑ
Ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα

Σε ανοιχτή συγκέντρωση καλεί σήμερα όλους τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες στις 6 το απόγευμα, στην οδό Σόλωνος 130, η ΔΑΣ - ΟΑΣΑ.

Μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά και την κατάθεση από την κυβέρνηση του νομοσχεδίου για τις συγκοινωνίες της πρωτεύουσας, η ΔΑΣ πιστεύει ότι είναι καιρός οι εργαζόμενοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η πρόταση - θέση της ΔΑΣ είναι: Συγκεντρώσεις ενημέρωσης σε όλα τα αμαξοστάσια. Πορείες και συγκεντρώσεις και άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση για να υλοποιήσει τις θέσεις που η ίδια είχε σαν αντιπολίτευση. Νέα Γενική Συνέλευση τον Ιούνη και ανάλογα με τις απαντήσεις της κυβέρνησης να χαράξουν οι εργαζόμενοι την πορεία τους. Πρόγραμμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης, όπου θα αποκαλύπτονται οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης.

Η ΔΑΣ - ΟΑΣΑ θεωρεί ότι βάση του αγώνα των εργαζομένων πρέπει να είναι ένας δημόσιος ενιαίος φορέας συγκοινωνιών, χωρίς ιδιώτες και θυγατρικές, χωρίς κατάκτηση κεκτημένων, βάση που στηρίζεται στις θέσεις, στα σχέδια και τις προτάσεις του 1992.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ