Τρίτη 3 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην Κρήτη η αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση

Με πυρετώδη ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες, από την περιοχή Κρήτης, της ΚΝΕ για τον καλύτερο συντονισμό της πανελλαδικής αντιιμπεριαλιστικής συνάντησης, που διοργανώνει και φέτος η ΚΝΕ στη Σούδα της Κρήτης.

Σε δελτίου Τύπου της Οργάνωσης τονίζεται ότι "η ευθύνη για την όσο το δυνατόν καλύτερη συμμετοχή και διεξαγωγή του διημέρου 5-6 Ιούλη βαραίνει ιδιαίτερα τους γνωστούς για τη φιλοξενία τους Κρητικούς. Γι' αυτό λοιπόν όλοι οι κνίτες και οι κνίτισσες της Κρήτης έχουν κάνει προσωπική τους υπόθεση και την τελευταία λεπτομέρεια για την αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση. Η ανεύρεση του καλύτερου χώρου, ο σωστός προγραμματισμός, η προπαγάνδιση, το κλείσιμο μουσιχορευτικών συγκροτημάτων κλπ. είναι το καθημερινό πρόγραμμα".

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται: "Ενας σύντροφος Κρητικός τραγουδοποιός έχει γράψει ότι "η ειρήνη δεν είναι ευχολόγια, δεν είναι πες και πες, είναι αντίσταση κατά του πολέμου". Με αυτούς τους στίχους στο μυαλό μας καλούμε τους νέους και τις νέες της χώρας μας να συμμετέχουν στην αντιιμπεριαλιστική κατασκήνωση της ΚΝΕ στις 5 και 6 Ιούλη στα Χανιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ