Τετάρτη 25 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ημερίδα για τα προβλήματα των συγκοινωνιών

Η σημερινή κατάσταση των συγκοινωνιών της Αττικής, τα προβλήματα και οι προοπτικές τους θα συζητηθούν σε ημερίδα που διοργανώνει η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία",το Σάββατο 28 του Ιούνη, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", από τις 10 πμ έως τις 3 μμ. Στην ημερίδα θα κατατεθούν οι προτάσεις της παράταξης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συγκοινωνιών και θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Οπως δηλώνει στο "Ρ" ο Χρήστος Λαζαρίδης,μέλος της ΝΑΣ και νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας, η ημερίδα διοργανώνεται με σκοπό να εξεταστούν τα προβλήματα των συγκοινωνιών της Αττικής, να βγουν συμπεράσματα για το πώς αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απ' όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες. Και προσθέτει: "Οι εργαζόμενοι είναι γεγονός πως ταλαιπωρούνται με τον τρόπο που λειτουργούν, σήμερα, οι συγκοινωνίες. Πριν μερικά χρόνια, πάρθηκαν μέτρα από την κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ, για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών. Από την κατάσταση, όμως, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε στους δρόμους, αποδεικνύεται ότι τα μέτρα αυτά δε βοήθησαν, τελικά, στην επίλυση των προβλημάτων".

Στην ημερίδα θα κατατεθούν και θα αναλυθούν, για άλλη μια φορά, οι προτάσεις της ΝΑΣ που έχουν παρουσιαστεί με το Πρόγραμμα της παράταξης και έχουν κατατεθεί στα θεσμοθετημένα όργανα της Νομαρχίας Αθήνας και τους αρμόδιους φορείς. Παράλληλα, θα ακουστούν και οι απόψεις αρμόδιων φορέων, που έχουν προσκληθεί, όπως οι διοικήσεις των ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΟΣΕ και ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ο πρόεδρος της διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά, οι νομάρχες Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, οι πρόεδροι των αρμόδιων Νομαρχιακών Επιτροπών των νομαρχιών του Λεκανοπεδίου και εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ