Παρασκευή 7 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Να δοθούν άμεσα λύσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χτες το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά, ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας για να εκθέσει την αγωνία των γονιών για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση και διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, απαιτώντας να δοθούν άμεσα λύσεις.

Παρ' όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι γονείς του Πειραιά, να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας, και να συζητήσουν μαζί του, δεν τα κατάφεραν. Τελικά η αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Παιδείας Δ. Κίτσιο στον οποίο τόνισε ότι την ευθύνη που τα σχολεία παραμένουν κλειστά την έχει εξ ολοκλήρου το υπουργείο και η κυβέρνηση.

Σε έγγραφό τους προς τον υπουργό Παιδείας, οι γονείς τονίζουν ότι όταν δε δίνονται χρήματα για την παιδεία και το ποσοστό που διατίθεται από τον κρατικό προϋπολογισμό κάθε χρόνο μειώνεται, όταν ακολουθούνται το πρόγραμμα σύγκλισης και οι περικοπές στα κονδύλια των κοινωνικών δαπανών, τότε η κατάσταση γίνεται απελπιστική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ