Παρασκευή 7 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια αθώα προσφορά

"Γιάννης κερνάει..., Γιάννης πίνει". Αυτή την πολιτική εμφανίζεται να εφαρμόζει η προσκείμενη στο ΣΥΝ δημοτική αρχή Αιγάλεω. Από τη μια, επιχειρεί να εμφανιστεί ότι κάνει κοινωνική πολιτική, από την άλλη όμως, αποδεικνύεται πως με τις αποφάσεις της βολεύονται και συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία, όλως τυχαίως, διατηρούν κάποια σχέση με τη διοικητική μηχανή του δήμου.

Συγκεκριμένα, με προχτεσινό δελτίο Τύπου, εμφανίστηκε η δημοτική αρχή να προσφέρει δωρεάν εξέταση ΤΕΣΤ ΠΑΠ για ένα μήνα στις γυναίκες της πόλης από την εταιρία "Ιατρική Ερευνα Αιγάλεω", με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στις 8 Μάρτη. Η "αθώα" προσφορά αποδεικνύεται πως δεν είναι τόσο αθώα. Ο ένας ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Κατοπόδης, ενώ ο δεύτερος, ο Γ. Ποταμίτης, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΝ.

Με αυτά τα δεδομένα, θα έχει άδικο όποιος εντοπίσει τη με δημοτική κάλυψη προβολή του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου και την εξασφάλιση από τη δημοτική προσφορά μελλοντικής πελατείας στους όχι τυχαίους ιδιοκτήτες του;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ