Πέμπτη 15 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΠΟΙΟΝ;". Αυτό το ερώτημα, μαζί με έξι ακόμα καυτά ερωτήματα, θέτει η Ομοσπονδία Οικοδόμων προς τον υπουργό Εργασίας, σχετικά με τις εξελίξεις στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και την υπόθεση Μπολτσή (σελίδα 17).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ σήμερα οι μεταλλεργάτες στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη για την υπογραφή της τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στο μεταξύ, χτες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών του ΟΛΠ στη Ζώνη (σελίδα 16).

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ για τη διαμόρφωση Εθνικού Συνταγολογίου, επανέφερε χτες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, τονίζοντας ότι η λίστα στα φάρμακα θα χωρίσει τους πολίτες σε δυο κατηγορίες, "αφού είναι βέβαιο ότι απ' αυτή θα αποκλειστούν δραστικά συστατικά" (σελίδα 24).

ΜΕ ΚΥΡΙΟ στοιχείο το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της Χίου για τις θέσεις του ΚΚΕ, έγινε η περιοδεία του ευρωβουλευτή Γιάννη Θεωνά στο νησί(σελίδες 18 - 19).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ και επίσημα πλέον ότι οι ιδιωτικές εταιρίες ασφαλείας παραμένουν στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Δεν αποκλείεται να αναλάβουν αποκλειστικά τη φύλαξη (σελίδα 25).

ΣΕ "ΔΟΥΡΕΙΟ Ιππο", τόσο για τα εργασιακά δικαιώματα, όσο και για την ίδια την ύπαρξη των δήμων και κοινοτήτων ως οργανισμών, έχει εξελιχθεί το καθεστώς των εκτάκτων ή εργαζομένων με σχέση ιδιωτικού δικαίου (σελίδα 27).

ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας και δεντροφύτευση του χώρου των καζανιών της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, απαντούν οι μαζικοί φορείς και οι δημοτικές κινήσεις της μειοψηφίας, στη σαφή θέση της κυβέρνησης για επαναλειτουργία του σταθμού(σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ