Σάββατο 18 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υπέκυψε...

Κοιτάχτε που τελικά αυτή η κυβέρνηση υποκύπτει στις πιέσεις, αρκεί να έρχονται από το σωστό μέρος. Πόσο καιρό έχουν οι συνταξιούχοι που ζητάνε με κινητοποιήσεις αυξήσεις, και τίποτε δε γίνεται. Μια ελαφρά... ανησυχία έπεσε στο Χρηματιστήριο, και πάει ο νόμος για την ονομαστικοποίηση.

* * *

Δεν τον κατάργησαν, αλλά του άνοιξαν κάτι παράθυρα απ' όπου όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν ισχύει λένε η ονομαστικοποίηση για τις ξένες επιχειρήσεις. Οπως καταλαβαίνετε, στην Ελλάδα πλέον, θα υπάρχει πραγματικά... διεθνής οικονομία.

* * *

Δε θα γίνουμε ομοσπονδία ρευμάτων και θέσεων, δήλωσε χτες ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ. Συμφωνούμε, διότι μια Ομοσπονδία προϋποθέτει τουλάχιστον... σχέσεις ανοχής ανάμεσα στα μέρη που την απαρτίζουν.

* * *

Δε γίνεται, λέει ο διευθυντής του ΙΚΑ, να μειωθούν τα νοσήλια, διότι "όλα σήμερα παίρνουν τον ανήφορο". Τους μισθούς τους έχει δει τελευταία, πώς κατηφορίζουν;

* * *

Αμφιβάλλαμε μέχρι χθες αργά το βράδυ, αν θα βγουν κανονικά όλες οι εφημερίδες σήμερα. Είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι μετά τη χτεσινή εκρηκτική ομιλία Εβερτ στη Βουλή, για τα εκδοτικά συμφέροντα, Λαμπράκης, Τεγόπουλος, Αλαφούζος, Μπόμπολας στριμώχνονταν στα αεροδρόμια για να φύγουν απ' τη χώρα. Αλλά, απλώς φήμη ήταν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ