Τρίτη 21 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
"Λειτουργήστε το επιτέλους"!

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με κεντρικό σύνθημα "λειτουργήστε επιτέλους το νοσοκομείο μας", ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Θριασίου Πεδίου, αποφάσισε να οργανώσει τη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας - μέσα σε δύο μήνες - στις 28 Μάη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία "Λαού Ελευσίνας". Μετά τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία προς το Νοσοκομείο της Ελευσίνας.

Οι κάτοικοι του Θριασίου διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Ελευσίνας, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και τις υποσχέσεις όλων των υπουργών Υγείας, για άμεση και ολοκληρωμένη λειτουργία του νοσοκομείου, που δεν υλοποιήθηκαν. Η συγκέντρωση - πορεία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος, θα αποτελέσει μέσο πίεσης στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Οι κάτοικοι του Θριάσιου ζητάνε σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λειτουργήσουν όλες οι μονάδες του νοσοκομείου. Εξάλλου το τελευταίο δίμηνο το διοικητικό συμβούλιο, ζήτησε επανειλημμένα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας, προκειμένου να επιταχυνθούν οι ενέργειες για το ξεπέρασμα των διαφόρων εμποδίων. Μάλιστα είχε καθοριστεί σύσκεψη στις (24.4.96) στο υπουργείο Υγείας της οργανωτικής Επιτροπής με την ηγεσία του υπουργείου, την οποία ακύρωσε όμως αδικαιολόγητα ο Αν. Πεπονής,χωρίς να καθοριστεί μέχρι σήμερα νέα συνάντηση.

Είναι γνωστές καταλήγει η ανακοίνωση, οι τεράστιες ανάγκες και η έλλειψη νοσηλευτικών κρεβατιών στο Θριάσιο και τη Δυτική Αττική. Ανάγκες που θα μπορούσε να καλύψει το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Ελευσίνας "Θριάσιο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ