Πέμπτη 6 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Πρωτοβουλία για αγωνιστικό μέτωπο

Εξόρμηση με περιοδείες στα χωριά αγροτικών συνδικαλιστικών στελεχών, για την ενημέρωση και κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων σχετικά με τις αρνητικές εξελίξεις στα αγροτικά προϊόντα και, ιδιαίτερα σε καπνά, βαμβάκι, γάλα κλπ, αποφάσισε το ΔΣ της ΟΑΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας για το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που υπογράφεται από τον πρόεδρό της Νίκο Καραμπά.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, αφού επισήμανε ότι τα προβλήματα που αφορούν στην οικονομική κατάσταση των διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων, των αγροτών, των επαγγελματιών, εμπόρων - βιοτεχνών κ. ά., αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για τη συγκρότηση αγωνιστικού μετώπου των αγροτών με όλους τους άλλους εργαζόμενους και ΕΒΕ, ενάντια στις καταστροφικές αποφάσεις της ΕΕ και την άκριτη εφαρμογή τους από την κυβέρνηση, με στόχο βέβαια την ανάπτυξη του νομού. Αγώνας γίνεται και για τη μείωση του κόστους παραγωγής με φθηνά αγροτικά εφόδια, μηχανήματα, αγροτικά καύσιμα κλπ.

Τέλος, αποφασίστηκε η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας να συμμετέχει στην πορεία Ειρήνης στο Ακτιο Πρέβεζας στις 9.6.1996 και απευθύνει κάλεσμα σ' όλους τους αγρότες του νομού να μεταβούν στον τόπο της πορείας με λεωφορεία της Επιτροπής Ειρήνης και να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ