Παρασκευή 2 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συζητούν τα προβλήματά τους

ΚΑΒΑΛΑ: Στις 2 του περασμένου Ιούλη πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα συγκέντρωση των μελών του Τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ με θέματα την ανάλυση των αποφάσεων του 7ου Συνεδρίου της ΠΕΑΕΑ, τον προγραμματισμό της εφαρμογής τους και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Παραρτήματος. Εισήγηση έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος και μέλος του ΓΣ της ΠΕΑΕΑ, Γρηγόρης Μπαχάρης,που τόνισε ότι οι εργασίες του Συνεδρίου αγκάλιασαν το σύνολο των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ και τις δεκάδες χιλιάδες των μελών τους. Την επιτυχία του συνεδρίου υπογράμμισε και η παρουσία αντιπροσωπειών πολλών ξένων αντιστασιακών οργανώσεων και της Διεθνούς των Αντιστασιακών (FIR). Εξ άλλου η καθημερινή παρουσία της ΠΕΑΕΑ στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, η πρωτοποριακή της πάλη για την ολοκλήρωση της ηθικής και υλικής αποκατάστασης των αντιστασιακών με βάση το γνωστό νομοσχέδιο της Οικουμενικής Κυβέρνησης, ανέβασαν το κύρος της ΠΕΑΕΑ στους αντιστασιακούς και σε όλο το λαό της χώρας μας.

Οι συγκεντρωθέντες επιδοκίμασαν τις αποφάσεις του 7ου Συνεδρίου της ΠΕΑΕΑ κι αποφάσισαν ενωμένοι να αγωνιστούν για την πραγματοποίησή τους στο νομό τους.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Εθνική Αντίσταση αποφάσισαν να πάρουν μέρος (την περασμένη Κυριακή 28 Ιούλη) στην εκδρομή - προσκύνημα στον Πλαταμώνα (Τσαλ - Νταγ) για να τιμήσουν την επέτειο της νικηφόρας μάχης του ΕΛΑΣ ενάντια στους φασίστες Βούλγαρους καταχτητές και στην εκδήλωση για τα 50χρονα του ΔΣΕ που θα γίνει στη Δαδιά Εβρου από τις Π.Ε. ΠΕΑΕΑ και ΠΕΕΠΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ