Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
""Εμείς ΚΚΕ θα ψηφίσουμε""

Στα καφενεία της Χαλκηδόνας,στην Παλιά Κοκκινιά, περιόδευσε χτες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή στη Β Περιφέρεια Πειραιά Β. Νικολαϊδου.Εκεί οι κομμουνιστές μοίρασαν φυλλάδια και κουβέντιασαν με το λαό της Παλιάς Κοκκινιάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, για να μπορεί από καλύτερες θέσεις να παλέψει για τα προβλήματά τους.

Η Β. Νικολαϊδου κάλεσε τους εργάτες, τους νέους, τους συνταξιούχους, που έπιναν τον πρωινό τους καφέ, να στηρίξουν τη δύναμή τους, να ψηφίσουν στις 22 Σεπτέμβρη το ΚΚΕ, που τόσα χρόνια αγωνίζεται στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να το κάνει.

Πολλοί ήταν αυτοί που κατά τη διάρκεια της περιοδείας στους δρόμους της Π. Κοκκινιάς ζήταγαν την Εκλογική Διακήρυξη για να τη διαβάσουν. "Στηρίξτε το ΚΚΕ, εμείς ζητάμε με ψηλά το κεφάλι την ψήφο σας, γιατί ήμασταν δίπλα στα προβλήματά σας, αγωνιστήκαμε μαζί σας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε", "μην τα λέτε σε μας αυτά, εμείς ΚΚΕ θα ψηφίσουμε", ήταν ένας από τους διαλόγους που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας μεταξύ της υποψήφιας και πολιτών της περιοχής.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ στη συνέχεια επισκέφτηκε τους συνταξιούχους στο ΚΑΠΗ της περιοχής. Οι συνταξιούχοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην Β. Νικολαϊδου,η οποία με τη σειρά της τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν τάζει, αλλά υπόσχεται ότι θα είναι μαζί τους στους αγώνες, όπως και ήταν μέχρι σήμερα. Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους κομμουνιστές και στην Β. Νικολαϊδου και οι κάτοικοι στις γειτονιές της Χαλκηδόνας, οι οποίοι μόλις άκουγαν ότι η πρώην δήμαρχός τους είναι υποψήφια βουλευτής, έλεγαν ότι θα ψηφίσουν το ΚΚΕ, γιατί γνωρίζουν τους κομμουνιστές, ζωντανή απόδειξη είναι η ίδια η Β. Νικολαϊδου και ξέρουν το έργο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ