Σάββατο 2 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ "ΠΑΡΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ
ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ
για το ωράριο

Συντονισμένοι αγώνες από τους εμποροϋπαλλήλους και τους επαγγελματοβιοτέχνες, ενάντια στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την εξαφάνιση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Συντονισμένα αντιπαρατίθενται σήμερα οι εμποροϋπάλληλοι και οι μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες στην επιδίωξη των πολυεθνικών μεγαθηρίων και πολυκαταστημάτων να παρατείνουν, με τις "πλάτες" της κυβέρνησης, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 8 το βράδυ. Και στις τρεις περιοχές απ' όπου θα επιχειρηθεί σήμερα η επιβολή της παράτασης (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα), ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων έχει κηρύξει στάσεις εργασίας από τις 4 το απόγευμα. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις, όπου καλούνται να πάρουν μέρος εργαζόμενοι και καταναλωτές. Την κινητοποίηση ενισχύουν και άλλα σωματεία του κλάδου και όχι μόνο, καθώς και η Συντονιστική Επιτροπή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αθήνας,η οποία καλεί όλους τους ΕΒΕ να δώσουν αγωνιστικό "παρών" σήμερα "στα μέτωπα της μάχης". Σε δυναμική παρουσία σήμερα στις συγκεντρώσεις, κάλεσε χτες και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Κοινή εκτίμηση εργαζομένων και ΕΒΕ είναι ότι η νέα πρόκληση του ΣΕΛΠΕ στοχεύει στην εξόντωση της μικρομεσαίας επιχείρησης, στη μονοπώληση της αγοράς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους καταναλωτές, και στην πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων,ενώ το αμέσως επόμενο χτύπημα αναμένεται στο μέτωπο της κυριακάτικης αργίας.


ΣΕΛ.  15

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ