Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προγραμματισμός δράσης

Η διετής δράση της παράταξης απέδειξε πως αυτό που πάνω από όλα πρέπει να κάνει είναι να βοηθά και να εκφράζει το μαζικό κίνημα, όπου αυτό εμφανίζεται, έστω και με εμβρυώδη μορφή. Στόχος της δράσης της υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι η συσπείρωση όλων όσοι αντιστέκονται σε επίπεδο δήμου στις επιλογές της άρχουσας τάξης, έστω κι αν δεν έχουν άποψη συνολικής αντίστασης. Ο στόχος αυτός, όπως σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του απολογισμού, γνώρισε θετικά βήματα, πολλά όμως πρέπει να γίνουν ακόμα.

Προς την κατεύθυνση αυτή και με δεδομένη, πλέον, την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης ως βουλευτή, γεγονός που σημαίνει για τον ίδιο πολλά νέα καθήκοντα, στο άμεσο μέλλον θα δοθεί βαρύτητα στην ακόμα πιο συλλογική δράση, στην ένταση της προσπάθειας όλων των μελών της παράταξης, στην οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη, στη στενότερη επαφή με τα εφτά δημοτικά διαμερίσματα και τους μαζικούς φορείς. Επίσης, στους στόχους της παράταξης είναι και η εκτενής κάλυψη διαφόρων τομέων, όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, τα ναρκωτικά. Για την επιτυχή έκβαση αυτού του προγραμματισμού ο Λέων Αυδής πρότεινε να αναλάβει αρμοδιότητες ουσιαστικού επικεφαλής της παράταξης ο Στέλιος Λάμπρου,στέλεχος της Κίνησης.

Στο δημόσιο απολογισμό παραβρέθηκε και ο Χρήστος Λαζαρίδης,νομαρχιακός σύμβουλος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", ο οποίος τόνισε πως πρέπει να αρχίσει μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο παρατάξεων για την ανάπτυξη του μαζικού κινήματος. "Η συνεργασία θα μας επιτρέψει να παλέψουμε καλύτερα στα μέτωπα που έχουμε αναπτύξει, να υπερκεράσουμε είτε την πολιτική της κυβέρνησης, είτε τη δημοτική και νομαρχιακή πολιτική", τόνισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ