Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βρέθηκαν σάπια κρέατα

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κάποιοι "ετοιμάζουν" για το γιορτινό τραπέζι των καταναλωτών σάπια κρέατα. Προχτές η Αγορανομία κατέσχεσε 10 τόνους κατεψυγμένη γαλοπούλα λόγω λήξης του ορίου διατηρητικότητας. Οι γαλοπούλες ήταν προέλευσης ΗΠΑ και βρέθηκαν συσκευασμένες σε 514 χαρτοκιβώτια, στους ψυκτικούς θαλάμους της εταιρίας "Ψυγεία Αθηνών" (Αγ. Αννης 30).

Εξάλλου στα ίδια ψυγεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 835 κιλά ακατάλληλο τριμμένο τυρί "Εμεντάλ", γαλλικής προέλευσης. Και οι δυο ποσότητες είναι ιδιοκτησίας της επιχείρησης "Αφοί Βερόπουλοι" και θα καταστραφούν σύντομα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επίσης προχτές από αστυκτηνίατρο και από αστυνομικούς της ομάδας Αγορανομίας του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Σμύρνης σε έλεγχο που έκαναν στην αποθήκη τροφίμων του Σαφί Ρασσιά στον Ν. Κόσμο (Γαλαξία 9), βρέθηκαν 118 χαρτοσυσκευασίες λευκού τυριού Δανίας, οι οποίες έφεραν την ένδειξη "φέτα", η οποία όμως έχει κατοχυρωθεί ως ελληνικό προϊόν. Κατά του ιδιοκτήτη "εφαρμόστηκαν τα νόμιμα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ