Παρασκευή 21 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Εξορμούν στους τόπους δουλιάς

(Του ανταποκριτή μας).

Αποφασισμένοι να δώσουν δυναμική απάντηση στην κυβερνητική επιχείρηση κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης είναι οι εργαζόμενοι της Χαλκίδας, του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, και αυτό εκφράζουν στις συζητήσεις με τα συνδικαλιστικά στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και Συνδικαλιστών που έχουν ξεκινήσει περιοδείες και συσκέψεις ενημέρωσης στους εργασιακούς χώρους.

Ηδη μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής έχουν επισκεφθεί τα εργοστάσια «Αλλατίνη», «ΔΑΡΙΓΚ», «ΤΕΜΠΟ», «πρώην Τσαούσογλου», «Παλίρροια» κ.ά. το ΙΚΑ, ενώ έχει προγραμματιστεί περιοδεία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας (28/7), στην εφορία και στον ΟΑΕΔ.

Εν τω μεταξύ με αφορμή τη νέα αντεργατική επιχείρηση της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, την Παρασκευή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση, με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, σε 5 εργοστάσια της περιοχής Χαλκίδας, ενώ την ερχόμενη Τρίτη 25 του μήνα στις 7.30 μ.μ. θα γίνει μαζική εξόρμηση συνδικαλιστών και εργαζομένων στην αγορά της Χαλκίδας, σε καταστήματα και Σούπερ - Μάρκετ.

Στις μέχρι σήμερα περιοδείες έχει σημειωθεί μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων, που κατανοούν πως η κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης θα οδηγήσει σε καθεστώς δουλείας και εργασιακού μεσαίωνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ