Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία, αλλά με πολλά εμπόδια, μπήκε ο γραπτός διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο δημόσιο (σελίδα 6).

ΑΝΟΙΧΤΑ εξακολουθούν να παραμένουν πολλά θέματα, που έχουν σχέση με τη διαφάνεια και τη συγκέντρωση των ΜΜΕ, με το νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή ο υπουργός Τύπου Ε. Βενιζέλος (σελίδα 6).

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ διοργανώνεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Πάτρα, με αίτημα την επαναλειτουργία της "Πειραϊκής - Πατραϊκής" υπό τον έλεγχο του Οργανισμού Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων (σελίδα 11).

ΚΡΙΣΙΜΕΣ αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος (σελίδα 11).

ΣΗΜΕΙΟ των καιρών ή ακριβής έκφραση αυτών των καιρών; Πάγκαλος, Δαμανάκη, Αβραμόπουλος συναγωνίζονται πάνω στο πτώμα της Αθήνας για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα αντεργατικά εύσημα. Χτες ο δήμαρχος Αθήνας επανήλθε, δηλώνοντας ότι οι διαδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται σε περιφραγμένους χώρους! (σελίδα 19).

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, πάντως, ο δήμαρχος προτιμά κάτι πιο δημιουργικό, καθώς ήδη έχει επιλέξει πως έντιμο είναι να υπηρετείς το λαό σου και όχι τα αφεντικά του. Διαδηλώνει μαζί με τους κατοίκους και μαζί επιβάλλουν λύσεις ζωής για την εργατούπολη (σελίδα 18).

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, αντιθέτως, ο "εκσυγχρονιστής" δήμαρχος καταφεύγει σε στρατιωτικού τύπου διαταγές, προκειμένου να καλύψει τις ομαδικές απολύσεις που ετοιμάζει (σελίδα 19).

Η ΗΠΕΙΡΟΣ έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Εχει, όμως, και ανάγκη να υπάρχουν σχέσεις φιλίας με τη γείτονα Αλβανία, τόνισαν οι ομιλητές στην πανηπειρωτική συνέλευση (σελίδα 16).

ΣΤΗΝ ΞΥΛΑΓΑΝΗ της μακρινής Ροδόπης, οι κάτοικοι έχουν απλά αιτήματα. Ενα αυλάκι ζητάνε. Για να συνδεθεί ο κάμπος τους με το ποτάμι και να γίνουν πιο καρπερά τα χωράφια τους (σελίδα 18).

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ εκλογές έχουν την αξία τους, είτε το θέλουν ορισμένα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, είτε όχι. Οι θέσεις των παρατάξεων αξίζουν, επίσης, προσοχής (σελίδα 17).

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, παράλληλα με την προετοιμασία των εκλογών, γίνονται και κινητοποιήσεις. Οι φοιτητές της Κτηνιατρικής παλεύουν για να υπάρχει υλικοτεχνική υποδομή στη σχολή τους (σελίδα 17).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ για την κατάθεση των αιτήσεων για τις γενικές εξετάσεις, έδωσε το υπουργείο Παιδείας σελίδα 17).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2001-03-27 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2001-03-24 00:00:00.0)
ΣΕΛΙΔΟΡΑΜΑ(2000-10-22 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2000-07-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ