Παρασκευή 10 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Λες και δε γνωριζόμαστε

Οψιμους υποστηρικτές απόκτησαν οι συνταξιούχοι. Μιλάμε για τη ΝΔ και την Πολιτική Ανοιξη, που "βγήκαν απ' τα ρούχα τους" με τη χτεσινή σε βάρος τους επίθεση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Β. Μαγγίνας δήλωσε ότι "η κυβέρνηση των "περήφανων γηρατειών" έδειξε σήμερα τα αποτρόπαιο πρόσωπό της" και ότι στην "κοινωνική της αναλγησία πρόσθεσε τα καπνογόνα των ΜΑΤ, που με εντολή της κινήθηκαν εναντίον ανήμπορων συνταξιούχων".

Επίσης ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Ανοιξης Ακ. Γεροντόπουλος δήλωσε ότι τα"άλλοτε "περήφανα γηρατειά" ζουν ώρες απόγνωσης και αντιμετωπίζουν την κυβερνητική βία" και επαναλαμβάνει την πρόταση της Πολιτικής Ανοιξης για την εξοικονόμηση 250 δισ. για την αύξηση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και μικροσυνταξιούχων.

Μάλιστα, ο Β. Μαγγίνας βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί και στον Αντ. Σαμαρά: "Αυτήν την κυβέρνηση στήριξε χτες (σ.σ. προχτές) ο κ. Σαμαράς".

Κάποιοι δεν έχουν μνήμη ή νομίζουν ότι σε τούτο το ντουνιά δε γνωριζόμαστε. Ξεχνούν οι κ.κ. Μαγγίνας και Γεροντόπουλος ότι μαζί, όταν ήταν στη ΝΔ, ψήφισαν τους τρεις αντιασφαλιστικούς νόμους (1902/90, 1976/91 και 2084/92) και άνοιξαν νέο διάδρομο στην "κοινωνική αναλγησία", που οδηγεί τους συνταξιούχους "σε ώρες απόγνωσης";

Οσο για τη διαμαρτυρία και καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Γ. Γιακουμάτου, και αυτός απ' τη θέση του υποδιοικητή του ΙΚΑ προώθησε τα ίδια αντισυνταξιουχικά μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ