Σάββατο 18 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αυταρχική συμπεριφορά καθηγητή

Για αυταρχική συμπεριφορά καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΟΒ Ιονίου Πανεπιστημίου τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο εν λόγω καθηγητής, επικαλούμενος το νόμο που του δίνει ανώτατες εξουσίες, προσπαθεί εδώ και καιρό να παρεμποδίσει τη συζήτηση στο διοικητικό όργανο του τμήματος θεμάτων που θέτουν οι φοιτητές.

Πρόσφατα, καταγγέλλει η ΟΒ Ιονίου Πανεπιστημίου, ο ίδιος καθηγητής απείλησε μεταπτυχιακό φοιτητή ότι θα τον "σπάσει στο ξύλο και θα τον πετάξει με τις κλοτσιές έξω" από Συνεδρίαση. "Η παραπάνω ενέργεια, συνεχίζει η ανακοίνωση, έγινε όταν φαινόταν ότι στο θέμα της συζήτησης θα περνούσε η πρόταση των φοιτητικών εκπροσώπων, που προάσπιζε την αντικειμενική σύσταση εκλεκτορικού σώματος σε διδακτικό αντικείμενο και όχι η γνωστή τακτική των στημένων εκλεκτορικών που μέχρι τώρα ακολουθούνταν".

Η ΟΒ Ιονίου Πανεπιστημίου καταγγέλλει "τόσο την απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας του συναδέλφου φοιτητή, όσο και τη γενικότερη αυταρχική συμπεριφορά του αναπληρωτή καθηγητή κ. Τσουγκαρίδη, που όπως τονίζει η ανακοίνωση, μόνο ακαδημαϊκός πολίτης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ