Πέμπτη 2 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Περιοδεία στη Μεσσηνία

Ολοκληρώνεται σήμερα η διήμερη περιοδεία που άρχισε, χτες, στο νομό Μεσσηνίας ο Βασίλης Καλαματιανός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος. Μετά την επίσκεψη στις 6.30 π.μ. στα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας και την επίσκεψη στα συσκευαστήρια της ΣΥΚΙΚΗΣ στην Καλαμάτα στις 10 π.μ.,όπου θα μιλήσει στους εργαζόμενους και θα συναντηθεί με το ΔΣ της Οργάνωσης, στις 7 μ.μ. ο Β. Καλαματιανός θα κάνει περιοδεία και θα μιλήσει στη Λευκοχώρα.

Στη Φθιώτιδα

Περιοδεία σε βιομηχανίες της Φθιώτιδας θα πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 2 Οκτώβρη κλιμάκιο του ΚΚΕ.

Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Κ. Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Θ. Ευθυμίου,μέλος της ΚΕ και τον Λ. Γκούνη,μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, θα επισκεφτεί 4 βιομηχανίες της περιοχής και θα έχει συναντήσεις με τα σωματεία εργαζομένων και εργαζόμενους, καθώς και τις διοικήσεις των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 9 - 10π.μ. το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τη χαρτοβιομηχανία ΠΑΚΟ. Στις 10.30 - 11.30π.μ., τη βιομηχανία αγροτικών προϊόντων ΑΝΓΚΡΟΪΒΕΣΤ. Στη 1 το μεσημέρι το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τη ΛΑΡΚΟ και θα πραγματοποιήσει ομιλία στους εργαζόμενους. Στις 6 το απόγευμα στην κλωστοϋφαντουργία ΕΡΙΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΗ (πρώην ΒΕΛΚΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ