Πέμπτη 29 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Συμπαραστέκονται στους εργάτες του δήμου

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ της Καλλιθέας. Εδώ και καιρό, τονίζεται στην ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλλιθέας αγωνίζονται διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλει ο δήμος, παρόλο που υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για την απόδοσή τους.

Από την πλευρά του δήμου προβάλλονται αρνήσεις με το αιτιολογικό της έλλειψης οικονομικών πόρων. Από την πλευρά μας, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ Καλλιθέας όχι μόνο συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, αλλά βρισκόμαστε κοντά τους.

"Εχουνε, τονίζεται στην ανακοίνωση, και τη δικιά μας συμπαράταξη, μη ανεχόμενοι εξαιτίας της αδιαλλαξίας της κυβέρνησης Σημίτη να παρακρατεί τα οικονομικά του δήμου που είναι δικά μας χρήματα του λαού της Καλλιθέας. Από τη μια πλευρά να κλέβει τον ιδρώτα των εργαζομένων και από την άλλη λόγω του εξαναγκασμού σε κινητοποιήσεις να δημιουργείται περιβαλλοντικό πρόβλημα με τη συσσώρευση των σκουπιδιών.

Ενώνοντας και τη δικιά μας φωνή με τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στο Δήμο Καλλιθέας, απαιτούμε να αποδοθούν άμεσα τα οφειλόμενα, ώστε να αποκατασταθεί η εργασιακή ηρεμία στο δήμο μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ