Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΙΧΝΗ
Ο Ν. Κατσιάνος υποψήφιος δήμαρχος

Σε πλατιά σύσκεψη της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Πολίχνης,που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πολίχνης, ανακηρύχτηκε υποψήφιος δήμαρχος της Πολίχνης ο επικεφαλής της Κίνησης Νίκος Κατσιάνος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, επιβεβαιώθηκε η συνεχής και αταλάντευτη δράση της Κίνησης από τις δημοτικές εκλογές του 1994 μέχρι σήμερα και η εκπλήρωση της υπόσχεσης που έδωσε η Κίνηση το 1994 ότι σταθερά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και των Δημοτών της Πολίχνης και στη συνέχεια η γραμματεία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Πολίχνης επικύρωσε την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Κατσιάνου.

Στη συνεδρίαση της γραμματείας που επικύρωσε την ανακήρυξη του Νίκου Κατσιάνου ως υποψήφιου δήμαρχου, αναπτύχθηκαν οι βασικές πολιτικές κατευθύνσεις της Κίνησης.

Διαπιστώθηκε ότι σήμερα η ΤΑ χρησιμοποιείται σαν συμπληρωματικός μηχανισμός εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής που προωθούν οι δυνάμεις της συναίνεσης και της υποταγής στις κατευθύνσεις της ΕΕ και τονίστηκε η ανάγκη να συνεχίσει η ΔΕΚ Πολίχνης, να βαδίζει στη λογική της αντιπαράθεσης με τις δυνάμεις αυτές.

Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανάγκη να βγουν στο προσκήνιο τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, της νεολαίας και των γυναικών, να υποστηριχτεί το δικαίωμα στη δουλιά, τη μόρφωση, τη λαϊκή υγεία και να αντιταχθεί η Κίνηση στις ιδιωτικοποιήσεις και στην πρόσθετη φορολογία σε βάρος των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ