Παρασκευή 27 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα συμμετείχαν χτες στις προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, που κήρυξαν τα Συνδικάτα στα πλαίσια της άσκησης πιέσεων προς την κυβέρνηση, μια βδομάδα πριν τις τελικές διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία και υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας (σελίδα 18).

ΣΧΕΔΙΟ απόφασης κατέθεσαν, χτες, στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας οι πρεσβευτές των ΗΠΑ και της Βρετανίας στον ΟΗΕ, στο οποίο επαναλαμβάνεται το βασικό αίτημα να συμπεριληφθεί στην απόφαση σαφής προειδοποίηση προς τη Βαγδάτη για άμεση και αυτόματη ανάληψη στρατιωτικής δράσης, στην περίπτωση που δεν τηρήσει τη συμφωνία που πέτυχε ο ΓΓ του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν (σελίδα 19).

ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ του σχολείου τους, απαίτησαν χτες μαθητές, γονείς και καθηγητές του 3ου ΤΕΛ και της 1ης ΤΕΣ Αμαρουσίου, γιατί τα σχολεία τους βρίσκονται σε ερημική περιοχή και δέχονται επιθέσεις από διάφορους αγνώστους που δρουν στην περιοχή. Μαθητές και καθηγητές καταγγέλλουν συγκεκριμένα περιστατικά (σελίδα 26).

ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ απέδωσε, το βράδυ της Τετάρτης, στους ΕΠΟΝίτες και τις ΕΠΟΝίτισσες η Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση των 55 χρόνων από την ίδρυση της θρυλικής οργάνωσης (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ