Σάββατο 7 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Δημοτικών Κινήσεων

Συγκέντρωση με κύρια θέματα το πρόγραμμα δράσης της παράταξης, την παρουσίαση της προγραμματικής διακήρυξης και την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου στις ερχόμενες εκλογές, πραγματοποιεί αύριο η "Αγωνιστική Δημοκρατική Ενότητα" Αλίμου.Η συγκέντρωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Ιωνίας 96) στις 10.30 το πρωί.

  • H "Δημοκρατική Ενότητα" Νίκαιας προσκαλεί στο καθιερωμένο χρονιάτικο γεύμα ενημέρωσης, κεφιού και ψυχαγωγίας, αύριο, στο κέντρο "Κοκκινιώτισσα" (7ης Μάρτη 101, πρώην Κονδύλη, στη Νίκαια). Η προσέλευση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα τελειώσει στις 6 το απόγευμα.
  • Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης καλεί τους φίλους και οπαδούς της αύριο, στις 11 π.μ., στην εκδήλωση όπου θα καθοριστούν οι στόχοι της Κίνησης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και θα γίνει η ανακήρυξη του επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιου δημάρχου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα "Κρεωνίδης", στη Λεωφόρο ΟΧΙ.
  • Η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία" Κερατσινίου διοργανώνει εκδήλωση γιορτασμού της 8ης Μάρτη, Ημέρας αφιερωμένης στη Γυναίκα, αύριο στις 4.30 μ.μ. στο καφέ - μπαρ ΜΕΛΙΡΡΥΤΟ, Παναγή Τσαλδάρη 121, στην Αμφιάλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ