Σάββατο 7 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συλλαλητήριο την Τρίτη

Παμπειραϊκό συλλαλητήριο διοργανώνει, την Τρίτη 10 του Μάρτη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κοραή, το Μέτωπο Παιδείας Πειραιά,απευθύνοντας κάλεσμα προς τον πειραϊκό λαό να συμμετάσχει μαζικά, διαδηλώνοντας ενάντια στην εφαρμογή του νόμου 2525, υπερασπίζοντας το δικαίωμα όλων των παιδιών για δημόσια δωρεάν μόρφωση, για αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 15%, για αναβάθμιση της παιδείας, ενάντια σε κάθε σχεδιαζόμενη υποβάθμιση και ιδιωτικοποίησή της.

Επίσης για το επόμενο διάστημα η ΕΛΜΕ Πειραιά και η Ομοσπονδία Γονέων προγραμματίζουν καμπάνια ενημέρωσης στον Πειραιά για το νόμο 2525.Συγκεκριμένα:

  • Αύριο Κυριακή 8 του Μάρτη καλούν τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια, τις Ενώσεις Γονέων και τους φορείς του Μετώπου Παιδείας του Πειραιά, σε συγκέντρωση για το συντονισμό της δράσης τους από κοινού ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό νόμο. Η συγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ, στις 11 π.μ., Μπουμπουλίνας 21, στον 1ο όροφο.
  • Τη Δευτέρα 9 του Μάρτη διοργανώνουν εκδήλωση - ενημέρωση των γονιών του 4ου Διαμερίσματος Πειραιά και των καθηγητών των Γυμνασίων και Λυκείων Παλαιάς Κοκκινιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα Παλαιάς Κοκκινιάς, στις 7.30 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ