Παρασκευή 13 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα ... γνωστά

ΝΑΤΑ πάλι τα ...κολπάκια του Σκανδαλίδη με τις συνεργασίες, ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Αντι-δεξιό μέτωπο απ' όλα τα υπόλοιπα κόμματα, θέλει τώρα.

***

Το ότι η λέξη αντι-δεξιό είναι σαφώς συνώνυμη με το αντι-Σημιτικό, το 'χει καταλάβει ή όχι ακόμα;

***

Αραγε, δε βαρέθηκαν ακόμη οι ΠΑΣΟΚοι τη χιλιοπαιγμένη αυτή ταινία; Τόσα χρόνια τα ίδια τρικ. Ας ...εκσυγχρονιστούν λίγο σ' αυτό το θέμα, έτσι για να μην βαριόμαστε.

***

ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχουν πλέον δύο τάσεις: Αυτή που ασχολείται με το πόδι του Κ. Καραμανλή, ευφυολογώντας, και αυτή που ασχολείται με το αν θα ...πάρει πόδι από το κόμμα.

***

Τελικά, αυτός ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε τόσα και τόσα, διέγραψε κόσμο και κοσμάκη, δημιούργησε αντιπάθειες και, στο τέλος, έκανε τη ρήξη. Μόνο που δεν ήταν στο κόμμα του, αλλά στους ...εσω-πλάγιους συνδέσμους.

***

Και για να τελειώνουμε με αυτούς, όταν μαθεύτηκε ότι ο πρόεδρος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το επόμενο διάστημα πατερίτσες, πολλοί ήταν οι εθελοντές, μόνο που χάσανε γιατί προηγούνται οι κ. κ. Κεφαλογιάννης και Βαρβιτσιώτης.

***

ΓΙΑΤΙ κάνουν προτάσεις διαλόγου, βρε παιδί μου, αυτοί οι Τούρκοι και μπερδεύουν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας; Πότε παίρνει μειλίχιο ύφος και απαντάει, πότε παίρνει το άγριο και κάνει σκληρές δηλώσεις, όπως χτες που τους κατηγόρησε για κινήσεις εντυπωσιασμού.

***

Εφόσον τώρα τελευταία δεν είχε καμιά συνάντηση με τις ΗΠΑ για να ξέρει πού ακριβώς πηγαίνει, γιατί του το κάνουν αυτό; Κανένας σεβασμός στη διεθνή διπλωματική πρακτική.

***

ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ λύπης των κυβερνώντων, διαπιστώνεται η μείωση των γεννήσεων έναντι των θανάτων, που οξύνουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.***

Σίγουρα οι Ελληνες φταίνε, που είναι μοναχοφάηδες. Είναι ακατανόητο, με τους παχυλούς μισθούς και την ευημερία που υπάρχει, πώς και δεν κάνουν όλοι από 4 - 5 παιδιά; Προτιμούν να τα τρώνε σε ταξίδια και διασκεδάσεις!

***

Δε σκέφτονται ότι άμα είσαι πολύτεκνος τυγχάνεις εξαιρετικής μεταχείρισης από το κράτος, όπως π.χ. την επιδότηση με 2.000 δραχμές για κάθε παιδί. Ασυνειδησία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ