Σάββατο 4 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Εκσυγχρονιστικά" ... ισοδύναμα

Ιδού πώς έλυσε την ανάγκη και την αξία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τον πολιτισμό η Εργατική Εστία: Ενα βιβλίο αξίας 3.600 δρχ. είναι - λέει - ίσης αξίας με μια εκδρομή διήμερη, τριήμερη.... που προσφέρει στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και επόμενα, θα πάρεις ή το ένα ή το άλλο!

Το πρόγραμμα "Αγορά βιβλίου" έχει υπολογιστεί για 150.000 δικαιούχους. Ολοι αυτοί, αν ασκήσουν το δικαίωμα γνωριμίας με ένα βιβλίο, απαλλάσσονται αυτόματα από το να κάθονται στις γνωστές ουρές για μια θαλάσσια εκδρομή, που θα τους ξεσκάσει από την καθημερινότητα και θα τους γλιτώσει για λίγες μέρες από τον καύσωνα του καλοκαιριού.

Θα ρωτούσαμε, όμως, εκείνους που είχαν την... έξυπνη ιδέα: Το βιβλίο δεν είναι ένα αχώριστος φίλος του εργαζόμενου και μάλιστα την ώρα της ξενοιασιάς και της ανάπαυλας;

Εμείς, πάντως, μένουμε με την ιδέα ότι οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα στη διοίκηση της Εργατικής Εστίας πάνε να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του... ωφελίμου: Και να δείξουν ότι είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και να περικόψουν όσο γίνεται το οπωσδήποτε δαπανηρότερο πρόγραμμα των εκδρομών.

Εκσυγχρονισμός με τα όλα του!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ