Τρίτη 7 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Για δήμο πρωτοστάτη στους αγώνες

Ο Αριστείδης Αβραμίδης υποψήφιος δήμαρχος εκ μέρους της ΔΔΕ

"Η προσωπικότητα και η θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά για την επιλογή στην ηγεσία της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας"". Με αυτά τα λόγια, ο επίτιμος πρόεδρος της ΔΔΕ Τάκης Χιουρέας παρουσίασε, στη διάρκεια της χτεσινής Γενικής Συνέλευσης, την ομόφωνη απόφαση της διοικούσας επιτροπής της παράταξης,υποψήφιος δήμαρχος της Καλλιθέας στις επόμενες εκλογές να είναι και ο μέχρι σήμερα επικεφαλής Αριστείδης Αβραμίδης.Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή από τη Γενική Συνέλευση.

"Ο Αρ. Αβραμίδης, όπως επισήμανε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χιουρέας, είναι παιδί του λαού, έντιμος αγωνιστής και τα 8 χρόνια που μετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την παράταξη και υπερασπίστηκε τις θέσεις της μέσα και έξω από αυτό".

Τη συνέχιση της μέχρι σήμερα προσφοράς της ΔΔΕ, αλλά και την εντατικοποίηση των αγώνων στο πλευρό και προς όφελος των εργαζομένων υποσχέθηκε από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Αρ. Αβραμίδης.Αφού αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται σήμερα τόσο η ΤΑ, όσο και οι εργαζόμενοι, κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή και τη συνδιοίκηση για την πολιτική που εφαρμόζουν στο Δήμο Καλλιθέας. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των παράνομων παρκόμετρων και της ελεγχόμενης στάθμευσης, στις ρατσιστικές και εκκωφαντικές δηλώσεις του δημάρχου και τόνισε ότι "αναφερόμαστε στα φαινόμενα αυτά γιατί αποδεικνύουν ότι αυτές οι δημοτικές πολιτικές δυνάμεις ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να εφαρμόσουν φιλολαϊκή πολιτική. Εμείς σαν ΔΔΕ, είμαστε αποφασισμένοι, τόνισε ο Αρ. Αβραμίδης, να αγωνιστούμε για μια αυτοδιοίκηση που θα αντιστέκεται στην πρωτοφανή λαίλαπα των διαδοχικών επιθέσεων που δέχεται στο χαρακτήρα και την αποστολή της. Να ξανακάνουμε το δήμο πρωτοστάτη, συμπαραστάτη και συμπορευτή μαζί με όλους τους δημότες και να διεκδικήσουμε ενιαία, δημόσια και δωρεάν παιδεία. Να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραπέρα ιδιωτικοποίησης της υγείας και να παλέψουμε για τη δημιουργία νοσοκομειακής μονάδας στην Καλλιθέα. Ενάντια ήμασταν και θα είμαστε και στο ρατσισμό που καλλιεργείται τον τελευταίο καιρό από τα γνωστά κέντρα και εξυπηρετεί συγκεκριμένους στόχους. Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε πρέπει να παλέψουμε με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της Καλλιθέας για ένα περιβάλλον καλύτερο, για συγκοινωνίες και χώρους στάθμευσης ικανές να εξυπηρετήσουν την πόλη και τις πιεστικές της ανάγκες. Για να φύγει επιτέλους ο δολοφόνος "Φοίβος", για να εξυπηρετηθούν προς το συμφέρον των Καλλιθεωτών τα οικόπεδα του ιππόδρομου, της ΙΖΟΛΑ, οι χώροι της παραλίας και του Ιλισού και να μη μείνουν έρμαια και πάλι των οικονομικά ισχυρών. Κάλεσε, τέλος, όλους όσοι πιστεύουν στο πρόγραμμα δράσης της ΔΔΕ να επιστρατευτούν στον κοινό αγώνα για το συμφέρον της πόλης και του λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ