Τρίτη 7 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Κυρίαρχο πρόβλημα το κυκλοφοριακό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει για την Πέμπτη η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία"

Με ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα της περιοχής η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία Καισαριανής" οργανώνει τον αγώνα και την πάλη ενάντια στην υποβάθμιση που οδηγούν την πόλη η αδιαφορία της κυβέρνησης και της σημερινής δημοτικής αρχής. Η συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη, 9 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της πόλης.

Μιλώντας στο "Ρ" ο επικεφαλής της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας Καισαριανής" και υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές Γιώργος Κατημερτζής, τόνισε ότι "αυτά τα προβλήματα οξύνονται όσο οι δημοτικές αρχές λειτουργούν υποτελικά στην κεντρική εξουσία. Οσο δεν αντιστέκονται και δεν καλούν το λαό να αγωνιστεί γι' αυτά και που έχουν μοναδικό στόχο την επανεκλογή τους υποσχόμενοι στην κεντρική εξουσία τη σιωπή τους αλλά και τη βοήθειά τους προκειμένου να ξεπουλήσουν το πλούτο της χώρας στα ξένα μονοπώλια. Εμείς θα καλέσουμε το λαό να συσπειρωθεί μαζί μας σε ένα αγωνιστικό μέτωπο αντίστασης με στόχο τη συγκράτηση αυτού του αντιλαϊκού κατήφορου μέχρι και την ανατροπή του".

Το κυκλοφοριακό - συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης μας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία",όχι μόνο παραμένει οξύτατο, αλλά με ευθύνη της κυβέρνησης και ανοχή της δημοτικής αρχής, καθημερινά επιδεινώνεται και αναδεικνύεται σε ζήτημα βασικής προτεραιότητας και επιβίωσης. Η λεωφόρος έχει μετατραπεί σε πραγματική καρμανιόλα, με την ηχορύπανση ανυπόφορη, την ατμοσφαιρική ρύπανση όλο και περισσότερο αισθητή και με αμέτρητα πλέον τροχαία ατυχήματα. Η μετακίνηση των κατοίκων είναι βασανιστική και χρονοβόρα και η σημερινή απαράδεκτη και απάνθρωπη κατάσταση είναι επικίνδυνη, όχι μόνο για την υγεία και τη ζωή των κατοίκων της Καισαριανής αλλά και όλης της Αθήνας. Η λύση του κυκλοφοριακού -συγκοινωνιακού προβλήματος της Καισαριανής που αποτελεί ζήτημα ζωής για την πόλη, προϋποθέτει ανακατασκευή του δρόμου της Πανεπιστημιούπολης, ανασχεδιασμό της Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά και συντονισμένα. Η συγκέντρωσή μας αυτή, τονίζει, είναι μόνο η αρχή του αγώνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η πόλη έχει φωνή (2024-03-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-10-10 00:00:00.0)
Πολιτικές - εκλογικές εκπομπές (1998-10-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κινήσεων (1998-09-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Κινήσεων (1998-09-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-07-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ