Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Κινήσεων

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκρότησηπλατιού, αγωνιστικού, μαχητικού, συνδυασμού νίκης, που θα αγωνιστεί και θα πάρει πρωτοβουλίες για τα μεγάλα προβλήματα του λαού και του τόπου, απευθύνει σε όλους όσοι βασανίζονται από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, όσοι ανησυχούν για το μέλλον και δε συμβιβάζονται, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (ΝΑΣ) Μεσσηνίας. Στην κατεύθυνση αυτή, σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, η ΝΑΣ θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης, τη διακήρυξη με τις θέσεις της για τις ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, καθώς και τον υποψήφιο νομάρχη που θα στηρίξει, τον Αντώνη Κατσά.

  • Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση δημοτικής Κίνησης που θα στοχεύει σε"ένα δήμο αγωνιστικό, διεκδικητικό, συλλογικό, αντάξιο των ιστορικών μας παραδόσεων" ανέλαβαν κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου και καλούν τους συνδημότες τους σε λαϊκή συγκέντρωση, που θα γίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ". Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συγκέντρωση είναι οι δημοτικές εκλογές '98, η συγκρότηση δημοτικής κίνησης και η εκλογική διακήρυξή της.
  • Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Γιαννιτσών" καλεί τους φίλους και οπαδούς της σήμερα στις 7μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, σε συγκέντρωση με θέμα: Ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της Κίνησης, πρόγραμμα προεκλογικής δραστηριότητας.
  • Συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ, η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" (Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης), με θέματα: Συζήτηση πάνω στα θέματα του Ν. Καβάλας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και η ανακήρυξη υποψήφιου νομάρχη Καβάλας της ΝΑΣ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ