Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΙΧΝΗ
Το μέλλον χτίζεται με αγώνες

Τιμώντας τη συνέπεια λόγων και έργων, τη συνεχή αγωνιστική παρουσία της Παράταξης όλα τα προηγούμενα χρόνια, εκατοντάδες κάτοικοι της Πολίχνης πήραν μέρος στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Πολίχνης, το βράδυ της Δευτέρας, παρά τον άστατο και βροχερό καιρό. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κατσιάνος κάλεσε σε δημιουργία ευρέος μετώπου Δημοτών και κατοίκων της Πολίχνης ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές τοποθετήσεις, για να κάνουν, όπως είπε, "το Δήμο Πολίχνης να λάμπει όχι μόνο από παραγωγικό έργο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και γιατί μπορούμε να αναδείξουμε μια μαχητική, διεκδικητική και σίγουρη φωνή για όλα τα σοβαρά ευρύτερα λαϊκά και τοπικά προβλήματα".

Κεντρικό σύνθημα της Παράταξης είναι πως το μέλλον χτίζεται με αγώνες και ο εκλογικός στόχος ξεκάθαρος και υψηλός: Να ενισχυθεί η Κίνηση και η Παράταξη να περάσει στον β γύρο των δημοτικών εκλογών. Αλλωστε, η ιστορία της Κίνησης στα δημοτικά δρώμενα της Πολίχνης τα 3,5 χρόνια που πέρασαν, απέδειξε ότι στέκεται πολύ πιο ψηλά από τη μίζερη λογική των προσθαφαιρέσεων ποσοστών προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

"Σήμερα μας γνωρίζουν πια και οι πέτρες της Πολίχνης. Το βασικό δυναμικό της παράταξής μας απέκτησε σοβαρές εμπειρίες και μάθαμε πολύ γρήγορα την πληθώρα των προβλημάτων. Γι' αυτό λέμε ότι από λάθος βάση μας μετράνε όσοι προσθέτουν ή αφαιρούν το εκλογικό μας ποσοστό του 1994", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ν. Κατσιάνος. Στη συνέχεια κάνοντας κριτική στη Δημοτική Αρχή και τον νυν Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, που στις προηγούμενες εκλογές κατέβηκε ως "αντάρτης", κατήγγειλε την ανυπαρξία έργου και την αδιαφορία που επέδειξε σε σοβαρά ζητήματα που αφορούσαν όλο το λαό, όπως το πρόβλημα της ανεργίας, της παιδείας κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ