Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χεράκια

ΤΣΕΧΙΑ: Τα προγνωστικά για τις γενικές εκλογές επαληθεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια, μια και τα μόνα που υπήρχαν ήταν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι αβέβαιο και το πιο πιθανό είναι ότι κανείς δε θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση (σελίδα 14).

ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ της κυβέρνησης να κλιμακώσει τον αυταρχισμό και την καταστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, προκειμένου να επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική της, διατύπωσε χτες, μιλώντας για το... φορολογικό σύστημα, ο υπουργός Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (σελίδες 16 - 17).

ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των "υπολειμμάτων" του αμαξοστασίου των ΗΛΠΑΠ στην πλατεία Αττικής και την απαλλοτρίωση παλιών κινηματογράφων, για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, ζήτησαν οι κάτοικοι της περιοχής σε συγκέντρωση που έγινε την Παρασκευή (σελίδες 18 - 19).

ΟΥΤΕ τη μέρα του φερ - πλέι, όπως είχε ανακηρύξει την Κυριακή 21 Ιούνη η ΦΙΦΑ, δε σεβάστηκαν οι Γερμανοί χούλιγκαν που μετά τους Αγγλους συναδέλφους τους πήραν τη σκυτάλη στη δημιουργία επεισοδίων (σελίδα 33).

ΟΙ ΑΚΤΕΣ της Αττικής σε 14 περιοχές είναι ακατάλληλες για κολύμβηση όπως έδειξαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που άρχισαν στις αρχές του Ιούνη 1998 (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ