Σάββατο 27 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
7Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ
Ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος

Το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Χίο η πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση που διοργανώνει η ΚΝΕ

Μια βδομάδα απόμεινε για την πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική φιλειρηνική κινητοποίηση, που φέτος θα γίνει στη Χίο, στις 4 και 5 Ιούλη. Η φετινή 7η Νεανική Επίθεση Ειρήνης, που διοργανώνει η ΚΝΕ, είναι αφιερωμένη στην ελληνοτουρκική φιλία, στην πάλη ενάντια στον κοινό εχθρό των δύο λαών, τον ιμπεριαλισμό.

Η παραλία της Λευκωνίας στο Κοντάρι Χίου είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους χιλιάδες νέους και νέους από κάθε μεριά της Ελλάδας, που θα βρεθούν εκεί για δύο μέρες και θα στήσουν το δικό τους νεανικό στρατηγείο, στέλνοντας μήνυμα ότι η οργή και η αμφισβήτησή τους θα γίνει η δύναμη της δικής τους αντεπίθεσης. Για να διαδηλώσουν ότι εχθρός τους δεν είναι ο τουρκικός λαός, "ήταν και θα είναι ο ιμπεριαλισμός" και ότι ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος.

Την ερχόμενη Παρασκευή, οι νέες και οι νέοι που θα συμμετάσχουν στη νεανική επίθεση ειρήνης θα συναντηθούν στις 5.30 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά για αναχώρηση προς τη Χίο. Η μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. και ξεκινήσει από το Κοντάρι, για να συνεχίσει στους δρόμους του νησιού. Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στην Προκυμαία μία ώρα μετά, η οποία θα περιλαμβάνει την ομιλία του γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκο Σοφιανό, χαιρετισμούς από τις νεολαίες ΕΔΟΝ - ODP - Τουρκοκυπρίων και από το Δήμο του Τσεσμέ. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μ. Δημητριάδη, Μ. Πασχαλίδη και Γ. Θωμόπουλο. Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στον Τσεσμέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ