Σάββατο 27 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συνεστίαση, στην οποία θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,διοργανώνει αύριο Κυριακή, στις 9.30 το βράδυ, στο μεζεδοπωλείο "Το Πάρκο",η Επιτροπή του 3ου Διαμερίσματος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα".

  • Συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές οργανώνει η Επιτροπή Στήριξης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στα Κάτω Πατήσια, στα γραφεία της στην οδό Κριτοβουλίδου και Σημαντήρα 181, την Τετάρτη 1 Ιούλη, στις 7.30 το απόγευμα. Στη συζήτηση, όπου θα συμμετέχουν φίλοι και οπαδοί της Δημοτικής Κίνησης, θα οριστούν επιτροπές και πρόγραμμα δράσης για το δίμηνο Ιούλη - Αυγούστου, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής.

Αγία Παρασκευή: Με κύριο αίτημα τη συμμετοχή των δημοτών στη διαμόρφωση του προγράμματος της Κίνησης, για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, η Δημοτική Κίνηση Αγίας Παρασκευής "Ανθρώπινη Πόλη" πραγματοποιεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 29 Ιούνη στις 8 μ.μ.,στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 58Β). Ταυτόχρονα, τη Δευτέρα θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.

Ανω Λιόσια: Η παρουσίαση της διακήρυξης της παράταξης και η ανακήρυξη του υποψήφιου επικεφαλής του συνδυασμού, είναι τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης που διοργανώνει η "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" (ΛΑΕ) για την Τετάρτη 1 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα,στην αίθουσα του πολιτιστικού καφενείου του Δήμου Ανω Λιοσίων, στην πλατεία Ηρώων.

  • Η ΚΟΒ Κηφισιάς του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη Δευτέρα 29 Ιούνη συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις - Δημοτικές εκλογές". Η συγκέντρωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο "Βίλα Δροσίνη", στις 8 το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ