Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ:

ΣΗΜΕΡΑ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

- Στους εργάτες του Δήμου Νέας Ιωνίας, στις 5.30 π.μ., ο υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά Σπύρος Χαλβατζής.

- Στα κτίρια της Ιονικής Τράπεζας, που βρίσκονται Γαμβέττα και Θεμιστοκλέους και στην Πανεπιστημίου 39, στις 10 π.μ. και στο κεντρικό κατάστημα της Ιονικής Τράπεζας στις 2 μ.μ. ο Σπύρος Χαλβατζής και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Θεοχάρης Παπαμάργαρης.

- Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στις 9.30 π.μ. ο Γ. Σκιαδιώτης.

- Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στις 9 π.μ. ο Θ. Ευθυμίου.

- Στο ΕΒΕΑ στις 8.30 π.μ. οι Δ. Αγκαβανάκης και Δ. Φέτσης.

- Στο "Πράκτικερ" στο Αιγάλεω στις 2.30 μ.μ. οι Χρ. Τσεντούρου και Μ. Τσαγκατάκη.

- Στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Ν/Α Αττικής (ΚΑΝΑΑ) στο Ελληνικό στις 10 π.μ. οι Μ. Καμακάρης,Π. Πάλμος και Χ. Χουρδάκης.

- Στο εργοτάξιο του Μουσείου της Ακρόπολης στις 7.30 π.μ. ο Γ. Θεοδώρου.

- Στο Πάντειο στις 12 μ. η Τ. Ευαγγελοπούλου.

- Στους εργάτες Δήμου Καλλιθέας στις 7.30 π.μ. ο Σ. Μαντζουράνης.

- Στους Παιδικούς Σταθμούς Ζωγράφου στις 12 μ. ο Γ. Θεοδώρου.

- Στην ΤΕΣ Καισαριανής στις 3 μ.μ. η Π. Λάτα.

- Στο κτίριο του Μ/Κ ΟΤΕ (Πειραιώς) στις 9 π.μ. ο σύμβουλος Ν. Σιτζάνης.

- Στο 7ο Θεραπευτήριο Πατησίων στις 10 π.μ. κλιμάκιο στελεχών της ΝΑΣ.- Στα μαγαζιά της οδού Φορμίωνος στο Παγκράτι στις 7 μ.μ. οι Β. Κολοβός και Χ. Αποστόλου.

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ:

Αύριο στη 1 μ.μ. οι Β. Κολοβός,Π. Λάτα και Χ. Αποστόλου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις καφετερίες του Υμηττού. Την Κυριακή στις 11 π.μ. ο Θεοχ. Παπαμάργαρης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία των Τσιγγάνων στην Αγία Βαρβάρα.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας",με επικεφαλής την υποψήφια νομάρχη Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη,θα περιοδεύσει σήμερα και αύριο στα Κύθηρα.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Σήμερα στις 6 π.μ. κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Δυτικής Αττικής θα περιοδεύσει στη "Χαλυβουργική". Στις 7 π.μ. θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στο Δήμο Ανω Λιοσίων και στις 7 μ.μ. κλιμάκια της ΝΑΣ θα επισκεφθούν το Μάζι και το Ζεφύρι.

Αύριο στις 10 π.μ. θα επισκεφθούν τα μαγαζιά της Ελευσίνας και το βράδυ θα παραβρεθούν στην κεντρική συγκέντρωση του "Προοδευτικού Συνδυασμού" στα Βίλλια. Την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 8 μ.μ. θα πάρει μέρος στη συγκέντρωση της νεολαίας.

ΒΟΙΩΤΙΑ:

Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη,στις 8 μ.μ., θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ στην πλατεία Λιβαδειάς, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης, Λουκάς Λιάκος.

ΦΩΚΙΔΑ:

Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού Αμφισσας θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Ν. Αγγελόπουλος και η υποψήφια δήμαρχος της "Δημοτικής Κίνησης Αμφισσας", Ελένη Αρμάου.

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 8 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Βαγγέλης Παλαιολόγος.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ:

Η ΝΑΣ και η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" θα πραγματοποιήσουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή τους την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου. Θα μιλήσουν ο Κώστας Σιδέρης υποψήφιος δήμαρχος και ο Τίμος Παπανικολάου,υποψήφιος νομάρχης.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:

Κλιμάκιο της ΝΑΣ, με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Βασίλη Σιούτη,θα επισκεφτεί σήμερα το Χατζηκώστα, το Γραμμένο και τη Βουνοπλαγιά. Αύριο θα επισκεφτεί το εργοστάσιο "Χήτος", τη Δωδώνη, την Πλατανιά, τη Δαφνούλα, το Καραδήμα και το Δροσοχώρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:

Αύριο, ο υποψήφιος νομάρχης του "Ενωμένου Μεσσηνιακού Αγωνιστικού Συνδυασμού" Αντώνης Κατσάς θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Νέα αγορά Καλαμάτας και στις 8 μ.μ. στη Χώρα. Η υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος Μαρία Διαμαντάκη θα περιοδεύσει στα Λογγά στις 8 μ.μ. Την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 9 π.μ. ο Δ. Τζαβάρας θα περιοδεύσει στο Κοπανάκι. Στις 8 μ.μ. η Μαρία Διαμαντάκη θα περιοδεύσει στη Μερόπη και ο υποψήφιος νομάρχης Α. Κατσάς στις 8 το βράδυ θα περιοδεύσει στο Αβραμιό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ