Παρασκευή 2 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σήμερα, ο Παναγιώτης Σαλπέας,στις 9.00 π.μ., επισκέπτεται τις υπηρεσίες Πολεοδομίας Δήμου και Νομαρχίας και στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στις γειτονιές του Φαλήρου (εκκίνηση από Σμολένσκυ και Ειρήνης). Αύριο, στις 11.00 π.μ., θα περιοδεύσει στα καταστήματα της κεντρικής αγοράς Πειραιά.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Περιοδεία στα μαγαζιά της περιοχής θα πραγματοποιήσει αύριο, στις 11 π.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Πουντίδης.Στις 6 μ.μ. θα μιλήσει στη συγκέντρωση στην Κεφαλ. Πλάτωνος.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Το Παιδικό Κέντρο εγκαινιάζουν σήμερα στις 6.30 μ.μ. ο νομάρχης Αθηνών Δ. Ευσταθιάδης και ο δήμαρχος Ελληνικού Κώστας Κορτζίδης. Την Κυριακή, στις 5 μ.μ., ο δήμαρχος και η Ενωση Ποντίων Σουρμένων θα εγκαινιάσουν το Ποντιακό Μουσείο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Σήμερα, στις 6 π.μ., κλιμάκιο της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης" θα επισκεφτεί τη "Χαλυβουργική", στις 7.30 π.μ., το Λιμάνι Ελευσίνας και στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην περιοχή Συμιακά. Αύριο στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της Ελευσίνας και την Κυριακή στις 8 μ.μ. διοργανώνουν συγκέντρωση για τη νεολαία.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Συγκέντρωση πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία",σήμερα, στην πλατεία Λόφου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Σοφό.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. της "Δημοτικής Αναγέννησης" στη συνοικία Κοκκινόπουλου με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Θεοδωράτο.Αύριο στις 9.30 π.μ. θα περιοδεύσουν στη συνοικία Ανάκασσας και την Κυριακή στις 9.30 π.μ. στη συνοικία Αγ. Παρασκευή - Πύργος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας"Παναγιώτης Τσουκαλάς θα μιλήσει στον Περισσό στο εκλογικό κέντρο (Αιμ. Γρεβενών) και την Κυριακή στις 7 μ.μ. στην Αλσούπολη - Παναιτώλιο.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση της ΔΗΠΙ στις 8 μ.μ. (Ηρακλείου και Μικράς Ασίας). Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Τσουκαλάς και ο Σπύρος Χαλβατζής.

ΙΛΙΟΝ: Σήμερα, στις 7.30 μ.μ. η "Δημοκρατική Ενότητα" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή του Αγ. Φανουρίου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ν. Τριανταφύλλου.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση" θα κάνει συγκέντρωση τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο (Σωκράτους και Λέσβου - παλαιό τέρμα).

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ: Η "Κίνηση Πολιτών" θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας σήμερα στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μέτση και τη Δευτέρα στην Πεδιάδα - Ρήγα Φεραίου στις 8 μ.μ.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Την Κυριακή στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μαρκόπουλου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ενότητας Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη".Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Νίκος Στεφανίδης και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Συλλέλογλου.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λιβαδειάς θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" Γιώργος Γκικόπουλος.

ΘΗΒΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Βασιλική Γκιόκα.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Συσπείρωσης" Φώτης Σωτηριάδης θα μιλήσει στην αίθουσα της "Πανηπειρωτικής", την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 11 π.μ.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 9 μ.μ. στην παραλία (κοντά στο ξενοδοχείο "Παλίρροια"), θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Χαλκίδας". Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου,ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) Εύβοιας, Δημήτρης Ραχιώτης.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Αύριο, ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" θα μιλήσει στα Γαλανέικα και την Κυριακή 4 Οκτώβρη στο Παγκράτι. Την Τρίτη στις 7.30 μ.μ. στην Πάρκου θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Χαλιώτης και ο υποψήφιος νομάρχης Χρ. Οικονόμου.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Την Τρίτη, στις 7 μ. μ., στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου θα μιλήσει ο Παν. Βούλγαρης,υποψήφιος νομάρχης της "Ανεξάρτητης Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας". Την Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, θα μιλήσει ο Θαν. Καραγιαννόπουλος υποψήφιος δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ