Παρασκευή 6 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεντροφύτευση και φως στα σκοτάδια των ναρκωτικών

Σε πείσμα ορισμένων, η Μονάδα Απεξάρτησης "18 Ανω" συνεχίζει να αγωνίζεται για μια ανθρώπινη πόλη με περισσότερο πράσινο. Η ραδιοφωνική - δημοσιογραφική ομάδα του "18 Ανω" θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη παρέμβασή της για δεντροφύτευση στον Υμηττό, στο Δημαρχείο του Παπάγου, την Τρίτη 10.11.98 στις 4.00 το απόγευμα.

Τα λόγια των απεξαρτημένων του "18 Ανω" δίνουν το στίγμα: "Αγαπάμε και αγωνιζόμαστε για το περιβάλλον μας, αγαπάμε και αγωνιζόμαστε για την πολιτιστική μας κληρονομιά"...

  • Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Αθήνα διοργανώνουν πολιτιστική εκδήλωση για το πρόβλημα των ναρκωτικών, με στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη και ώρα 8 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου (Τζων Κέννεντυ και Γιαννιτσών).Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Λιάνα Κανέλλη,ενώ θα μιλήσει η Κατερίνα Μάτσα,διευθύντρια της Θεραπευτικής Κοινότητας "18 Ανω". Τέλος, θα δοθεί συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" και τους καλλιτέχνες Μαρία Δημητριάδη,Κωστή Θωμαϊδη,Αλέξια και Παναγιώτη Καραδημήτρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ