Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θέλουν και λαϊκή συστράτευση!

Συστράτευση των μαζικών φορέων και του λαού της περιοχής, ώστε να λειτουργήσουν γρήγορα και χωρίς προβλήματα και εμπόδια τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, ζήτησαν ο διοικητής της 1ης Στρατιάς και επιτελείς της διοίκησης των στρατηγείων, με συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ! Και, βεβαίως, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα δήθεν οφέλη, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, που θα έχει η χώρα μας από τη λειτουργία των στρατηγείων.

Τώρα, πώς μπορεί να θεωρείται "όφελος" η απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και η μετατροπή της Θεσσαλίας σε "ορμητήριο" του ΝΑΤΟ, εναντίον γειτονικών χωρών, δεν το εξήγησαν οι στρατιωτικοί.

Αλλά, πώς να το εξηγήσουν όταν είναι φανερό ότι η λειτουργία των στρατηγείων εντάσσεται στη νέα δομή του ΝΑΤΟ, που το μετατρέπει σε παγκόσμιο επεμβασία, για την εμπέδωση της ιμπεριαλιστικής "νέας τάξης πραγμάτων".

Πάντως, ματαιοπονούν οι στρατιωτικοί, όταν ζητούν λαϊκή συστράτευση υπέρ των στρατηγείων. Οι Θεσσαλοί κι όλοι οι Ελληνες δεν πρόκειται να συνεργήσουν στην υπονόμευση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της χώρας μας, καθώς και της ειρήνης στην περιοχή μας και τον κόσμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ