Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Ελληνες πως η κυβέρνηση δεν περίμενε την ΕΕ. Είχε αρχίσει να ...ενδιαφέρεται από τα πριν για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Απόδειξη ότι, όπως είπε ο Γ. Παπαντωνίου, η "σοσιαλιστική" μας κυβέρνηση "πήγε κόντρα στο πνεύμα και επιβάρυνε με νέους φόρους αποκλειστικά και μόνο το κεφάλαιο και όχι το συντελεστή εργασίας" (!), ενισχύοντας έτσι την πολιτική υπέρ της απασχόλησης!

***

Μετά από την παραπάνω δήλωση Παπαντωνίου, το θερμόμετρο στη Βιέννη σταθεροποιήθηκε στους -10 βαθμούς Κελσίου...

***

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα το ποσοστό της ανεργίας δε λέει να σταθεροποιηθεί με τίποτα. Κινείται, ελέω κυβερνητικής "φροντίδος", σε ποσοστά του 10% και άνω...

***

Θρίαμβος! Να και κάτι, με το οποίο συγκλίνουμε με την ΕΕ, όπου το μέσο ποσοστό ανεργίας ανέρχεται στο 11%. Είδες η ΟΝΕ;..

***

Επίτιμος πολίτης της Ευρώπης είναι από χτες ο Χ. Κολ. Στα πλαίσια της σεμνής τελετής, όπου οι "15" προέβησαν στην ανακήρυξή του, οι "σοσιαλδημοκράτες" συγκίνησαν τους πάντες, δείχνοντας πως ξέρουν να τιμούν τους ομοϊδεάτες τους, όπως ο νεοφιλελεύθερος πρώην καγκελάριος της Γερμανίας.

***

Πού θα πάει, στις 22 Δεκέμβρη, ο Θ. Πάγκαλος; Στα Σκόπια θα πάει, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της νέας κυβέρνησης της γείτονος.

***

Απορία: Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια (και) οι κυβερνώντες, μέρα μεσημέρι τα διοργάνωναν και βροντωδώς τα προπαγάνδιζαν. Τώρα την ανακοίνωση για την επίσκεψη στην ΠΓΔΜ γιατί επέλεξαν να την κάνουν από το εξωτερικό και γιατί θα γίνει χριστουγεννιάτικα, όταν το μυαλό όλων θα είναι στις χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες;

***

Λόγω ...του πολυδιάστατου της εξωτερικής πολιτικής, μάλλον...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ