Παρασκευή 14 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αγωνιστικές αποφάσεις

Οι πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις και τα προβλήματα της αγροτιάς, ο αγωνιστικός γιορτασμός του Κιλελέρ και οι επικείμενες εκλογές στους αγροτικούς συλλόγους, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν προχτές τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας. Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΟΑΣ Ν. Λάρισας, στην προχτεσινή συνεδρίασή του, συζήτησε και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Οι τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις ανέδειξαν με τον πιο έντονο τρόπο την οξύτητα των προβλημάτων στο χώρο της αγροτιάς. Ταυτόχρονα, τόνισαν την ανάγκη ενωτικών, μαζικών και σκληρών αγώνων, για να αποκρουστεί η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να εφαρμοστεί, με τη δύναμη του κινήματος, μια άλλη φιλοαγροτική, αντιμονοπωλιακή πολιτική. Η ομοσπονδία πρωτοστάτησε σε αυτούς τους αγώνες και θα κάνει τα ίδια στη συνέχεια, γιατί είναι πεπεισμένη πως μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

2) Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή του στο γιορτασμό του Κιλελέρ στις 16 Μάρτη, όπως καθορίστηκε από την Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή, που η Ομοσπονδία συμμετέχει. Καλεί τους αγρότες και το λαό του Νομού Λάρισας να συμμετέχει μαζικά σ' αυτόν το γιορτασμό, για να δοθεί, κι από το χώρο του Κιλελέρ, μαχητική αγωνιστική απάντηση σ' αυτήν την πολιτική.

3) Η εκλογική συνέλευση της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να γίνει στις 29/3/97 μέρα Σάββατο σε χώρο και ώρα που θα καθοριστεί με άλλη απόφαση της Διοίκησης. Καλεί τους συλλόγους - μέλη της να προχωρήσουν άμεσα στη διαδικασία των εκλογών μέχρι τις 27/3/97, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση για την εγκυρότητα των εκλογών, να ενημερώνουν, τουλάχιστον δύο μέρες πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΑΣ Ν. Λάρισας, ώστε να παρευρίσκεται στις εκλογές η εξουσιοδοτημένη επιτροπή του ΔΣ.

Τέλος, η ΟΑΣ Ν. Λάρισας καλεί τους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές συνελεύσεις των συλλόγων, για το παραπέρα δυνάμωμα των πρωτοβάθμιων συλλόγων και της Ομοσπονδίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο στο Κιλελέρ(2018-03-09 00:00:00.0)
Προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στο Κιλελέρ(2018-03-06 00:00:00.0)
Στις 28 του Μάρτη οι εκδηλώσεις(2010-03-16 00:00:00.0)
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανασυγκρότηση(2009-02-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ