Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΝΙΑ
Περιοδείες στα χωριά του νομού

Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ σ' όλο το νομό στα πλαίσια του 10ήμερου ενημέρωση του χανιώτικου λαού για τη Συμφωνία του Μάαστριχτ και τη Διακυβερνητική, που το ΚΚΕ έχει προγραμματίσει:

  • Σήμερα, Σάββατο, κλιμάκιο της ΝΕ με επικεφαλής τον Μιχάλη Καμαριωτάκη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ θα επισκεφτεί τα χωριά: Βάμο, Λιτσάρδα, Λικοτιναρά, Κεφαλά. Αλλο κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα χωριά: Καλουδιανά, Δραπανιά, Κολένι.
  • Αύριο, Κυριακή, κλιμάκιο με επικεφαλής το μέλος του Γραφείου της ΝΕ, Μ. Καμαριωτάκη, θα επισκεφτεί τα χωριά: Εμπρόσνιερος, Αλίκαμπο, ενώ άλλο κλιμάκιο τα χωριά Ποταμίδα, Βουλγάρω, Τοπόλια.
  • Τη Δευτέρα, 24 Φλεβάρη, κλιμάκιο της ΝΕ από τους Σταύρο Τσουπάκη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ και Βλησίδη Δημήτρη, μέλος της ΝΕ θα επισκεφτούν στις 7.00 π.μ. τη ΔΕΗ. Επίσης, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Μ. Καμαριωτάκη μέλος του Γραφείου της ΝΕ και τον Β. Καβρουλάκη, μέλος της ΝΕ θα επισκεφτούν τα χωριά Καστέλο, Κουρνά, Βρυσσές. Αλλο κλιμάκιο θα επισκεφθεί τα χωριά, Κοτσιανά, Τρία Αλώνια, Μαλάθυρο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ