Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν την ΕΠΟΝ

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας τιμούν, στη Θεσσαλονίκη, τα 54 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ και καλούν το λαό και τη νεολαία της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση, που διοργανώνουν την Κυριακή 23 Φλεβάρη στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στη νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στις 11.00 π.μ.

  • Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ καλεί τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες και τους φίλους της ΕΠΟΝ να πάρουν μέρος στην ΕΠΟΝίτικη ψυχαγωγική βραδιά για το γιορτασμό των 54 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ.

Η συνάντηση θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) την Κυριακή 23 Φλεβάρη στις 5 μ.μ. Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία της ΠΕΑΦΕ (Βερανζέρου 5, γραφείο 8) τηλ. 3830.345 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10 - 12μ. και στο ισόγειο του ίδιου μεγάρου στο κατάστημα φωτοαντιγράφων Λυκούργου και Αργυρής Τσιρίκου. Επίσης και στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση προς τιμήν των 54χρονων από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ στο Κοβεντάρειο αύριο Σάββατο και ώρα 7.00 μ.μ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ και το ΝΣ της ΚΝΕ Λάρισας διοργανώνουν κοινή εκδήλωση για να τιμήσουν τα 54χρονα από την ίδρυση της ΕΠΟΝ την Κυριακή 23 Φλεβάρη στις 10.30 πμ στην αίθουσα του "Γαλαξία". Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς από την ΠΕΑΕΑ και ΚΝΕ, καθώς και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα, απαγγελίες και αναφορές στην πλούσια δράση της ΕΠΟΝ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ