Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
"Οργώνουν" τις πόλεις και τα χωριά

Με ομιλίες στελεχών του Κόμματος σε συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, σε χωριά της περιοχής συνεχίζεται η εξόρμηση των κομμουνιστών της Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της 10ήμερης Καμπάνιας του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού για το αντιλαϊκό περιεχόμενο της Συνθήκης του Μάαστριχτ και την επικείμενη αναθεώρησή της. Ετσι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Στη Λάρισα: Σήμερα Σάββατο στο ΣΤΟΜΙΟ στις 6.30 μ. μ. και στο ΟΜΟΛΙΟ στις 8 μ. μ., με ομιλητή τον Γραμματέα της ΝΕ, Τάσο Τσιαπλέ. Στη ΒΟΥΒΑΛΑ και το ΛΥΚΟΥΔΙ,με ομιλητή τον Δημήτρη Τσιόγκα, μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Στη ΒΑΛΑΝΙΔΑ και το ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ,με ομιλητή τον Θανάση Σερδένη, μέλος του γραφείου της ΝΕ. Στο ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ και τη ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ,με ομιλητή τον Βασίλη Ζωγράφο, μέλος της ΝΕ.

  • Αύριο Κυριακή 23/3 στη ΓΛΑΥΚΗ στις 7 μ. μ. και στα ΝΑΜΑΤΑ στις 8.00 μ. μ. με ομιλητή τον Γραμματέα της ΝΕ, Τάσο Τσιαπλέ. Στην ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ στις 6.30 μ. μ. και στην ΚΟΙΛΑΔΑ στις 8.00 μ. μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Τσιόγκα, μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Στον ΒΡΥΟΤΟΠΟ στις 6.30 μ. μ. και το ΔΑΣΟΧΩΡΙ στις 8.00 μ. μ. με ομιλήτρια την Λίτσα Ούντρια, μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Στο ΛΟΦΟ και την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με ομιλητή τον Θανάση Σερδένη, μέλος του γραφείου της ΝΕ. Στο ΔΑΜΑΣΙ με ομιλητή τον Νίκο Κούβελα, μέλος της ΝΕ. Στο ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ και τη ΓΑΛΗΝΗ με ομιλητή τον Βασίλη Ζωγράφο, μέλος της ΝΕ.

Στη Μαγνησία: Σήμερα Σάββατο στο ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ και στο ΡΙΖΟΜΥΛΟ με ομιλητή τον Ν. Γκατζή,βουλευτή του ΚΚΕ.

  • Αύριο Κυριακή στα χωριά του νοτίου Πηλίου ΞΟΥΡΙΧΤΙ, ΠΡΟΜΥΡΙ, ΜΗΛΙΝΑ με ομιλητή τον Ν. Γκατζή.

Στα Τρίκαλα: Σήμερα Σάββατο στη ΡΑΞΑ με ομιλητή τον Θ. Τσέργα,μέλος της ΝΕ.

  • Αύριο Κυριακή στα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή,βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην Καρδίτσα: Σήμερα Σάββατο στα χωριά ΦΑΝΑΡΙ, ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ