Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΟΦΤΕΞ
Σε νέες κινητοποιήσεις

Σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΣΟΦΤΕΞ,ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που συστηματικά απαξιώνει και οδηγεί στο κλείσιμο τη χαρτοβιομηχανία, ικανοποιώντας τις επιθυμίες ισχυρών ανταγωνιστικών συμφερόντων.

Τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη της Ιεράς οδού μπροστά απ' το εργοστάσιο, απ' τις 1.30 έως τις 2.30 το μεσημέρι. Την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, από τις 6μμ έως τις 10μμ. Στα πλαίσια της στάσης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 6.30μμ, στην πλατεία Κολοκοτρώνη και με πορεία θα κατευθυνθούν στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου θα προχωρήσουν σε καθιστική διαμαρτυρία.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει και πάλι το ΔΣ του σωματείου, προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα.

Κύρια αιτήματα του σωματείου είναι: Να σταματήσει κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης τώρα. Να εγγυηθεί το δημόσιο στις πιστώτριες τράπεζες, ώστε να αποδεσμευτούν όλα τα ρευστοποιήσιμα στοιχεία που κρατούν, για να μπορέσει η εταιρία να συνεχίσει απρόσκοπτα την παραγωγική της διαδικασία. Εξυγίανση και εξασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρίας, με εφαρμογή των επενδυτικών προγραμμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ